Miodowa

Miodowa to miejsce, w którym historia łączy się z nowoczesnością. W XVIII wieku mieściła się tu słynna cukiernia i lodziarnia rzymskiego nuncjusza papieskiego Carluzzo Palmoniego, uważana za najlepszą w Warszawie.

Szef Cukierni wykorzystuje nowoczesne techniki cukiernicze i łączy je z metodami tradycyjnymi, dzięki czemu powstają desery o zaskakujących teksturach i smakach.

Miodowa, mieści się w lewym skrzydle Hotelu Bellotto u zbiegu ulic Senatorskiej i Miodowej.

POZNAJ MIODOWĄ
Miodowa

„Cookies” to pliki, które pozwalają nam gromadzić informacje związane z Tobą i Twoim urządzeniem w momencie, gdy odwiedzasz naszą witrynę internetową. Pliki cookie pozwalają nam ustalić m.in. liczbę użytkowników odwiedzających naszą stronę i częstotliwość tych odwiedzin a także sposób korzystania przez Ciebie z naszej strony internetowej.