Catering Wielkanocny Hotelu Bellotto

03 marzec 2018r.

Wielkanoc to święta pachnące domowymi ciastami, tradycyjnym żurem i wybornymi mięsami. Wielkanocny stół przygotowany przez Catering Hotel Bellotto to klasyczne domowe smaki w eleganckim, perfekcyjnym wydaniu. Czerpiąc z tradycyjnych receptur Agata Wojda stworzyła menu oparte na polskich smakach w nowoczesnym wydaniu.

W wielkanocnym menu znajdziemy pasztety, mięsa na zimno i faszerowane jaja – wszystkie te potrawy świetnie komponują się z sosami do potraw. Po tradycyjnych zupach i mięsach warto skusić się na deser: wielkanocne mazurki, klasyczny sernik lub babkę.

 

„Cookies” to pliki, które pozwalają nam gromadzić informacje związane z Tobą i Twoim urządzeniem w momencie, gdy odwiedzasz naszą witrynę internetową. Pliki cookie pozwalają nam ustalić m.in. liczbę użytkowników odwiedzających naszą stronę i częstotliwość tych odwiedzin a także sposób korzystania przez Ciebie z naszej strony internetowej.